×

Ahmet ÇAYLIOĞLU

Ahmet ÇAYLIOĞLU

Ahmet ÇAYLIOĞLU

İş dünyasının sevilen siması Ahmet ÇAYLIOĞLU İstanbul’dan millet vekilliği adaylığını ilan etti. Sağlık sektörü başta olmak üzere iş dünyası tarafından tanınan ve sevilen Ahmet ÇAYLIOĞLU Millet Partisi İstanbul 1. Bölge’den millet vekilliği adaylığını ilan etti.

Gençler için çalışan, koşturan, ciddi uğraş veren Ahmet ÇAYLIOĞLU;

Merhaba, bugün sizlerle uzun yıllardır görüşemediğim dostum Ahmet ÇAYLIOĞLU ile Türkiye’ de ki sağlık hizmetleri ile ilgili
hem sohbet edip hemde röportaj yapmak için buluşmuştum. Ancak sohbet devam ettikçe kendimi başka bir konunun içinde buldum.
Bugüne kadar onun siyasetin içine bu kadar girdiğini farketmemiştim.

Ahmet ÇAYLIOĞLU eğitim hayatımın büyük bölümünü birlikte geçirmekten gurur duyduğum en değerli dostlarımdan birisidir. Beni bunca sene
boyunca en çok etkileyen özelliği ise çalışkanlığı, araştırmacılığı, yardımseverliği ve dürüstlüğü oldu. 86 Amasya doğumlu olan dostum Ahmet ÇAYLIOĞLU Dumlupınar Üniversitesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden de mezun oldu. 2014 yılında başladığı özel hastane işletmeciliğinden sonra bir çok sağlık kuruluşunda üst düzey yöneticilik yaptı. Daha sonra Delta sağlık hizmetlerini kurarak kendi işinin başına geçti.

Asıl beni heyecanlandıran kısım yeni başlıyor.
Anavatan Partisi Gençlik Kolları, Ümraniye İlçe Başkanlığı, Anap İstanbul İl Başkanlığı ve MKYK Üyeliği yaptı. Ahmet ÇAYLIOĞLU çevresinde çok sevilen ve sayılan biri olduğu için her zaman zirvede kalmayı başarmıştır. 25 ve 26. Dönem Millet Partisi İstanbul 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adaylığı bulunmaktadır.

Dönem seçimlerinde Millet Partisi 1. Bölge Millet vekili Adayı olan dostumla boş vakti olup olmadığını sorduğumda oldukça yoğun bir dönemden geçtiklerini ama bulduğu her boş anını 2 yaşındaki kızı Eliz’le geçirmek istediğini anlattı. Kızı için her zaman vakit yaratmaya çalıştığını ve kızıyla vakit geçirmenin kendisini çok mutlu ettiğini gözlerinin içi gülerek anlattı. Yoğun iş ve siyasi hayatının yoğunluğu sebebiyle eşiyle en sevdiği aktivite olan kitap okuma ve okudukları kitaplar hakkında tartışamamaktan dert yanıyor.

Sohbetin devamında Türkiye’nin gençlere olan ihtiyacından bahsetti. Onlara yeteri kadar önem verilmediğini anlattı.

Gençler konusunda çok eksiklik hissetiğini ve bu konunun üzerinde çalışmak istediğini anlattı. Özellikle sağlık konusunda gördüğü eksiklikleri dile getirirken, çözümlerinden de bahsetti.
Bu konularda devrim niteliğinde çok ciddi atılımlar yapabileceğini ve bunları yapabilmek için gençlerin oylarına ihtiyacı olduğunu anlattı.

Dostum, arkadaşım Ahmet ÇAYLIOĞlu’na seçimlerde başarılar diliyorum. Biliyorum ki o hedeflerine koşarak ilerler ve ulaşmadan da bırakmaz.

Ülkemizin gençlerin sıkıntılarını bilen ve çözüm üreten böyle samimi milletvekillerine ihtiyacı olduğunu sizlerde benim kadar iyi biliyorsunuz.
Haydi gençler sizler için savaşan, çalışan ve bu işten büyük keyif alacak Ahmet ÇAYLIOĞLU’dan destelerinizi esirgemeden mecliste sizin de bir sözcünüz olması için sandığa gitmeyi unutmayın

politika ödülleri

Yorum gönder