×

Elite World, KidZania İstanbul’un ilk otel markası oldu

Elite World, KidZania İstanbul

Elite World, KidZania İstanbul’un ilk otel markası oldu

Elite World, KidZania İstanbul’un ilk otel markası oldu. Elite World Hotels & Resorts, çocukların eğlenirken meslekleri öğrendiği KidZania’nın ilk otel markası oldu. En iyi konaklama hizmetini sunmayı çocuklara deneyimletecek Elite World, gelecek nesillere turizm sevgisi aşılayacak. 

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, turizm sektörünü gelecek nesillere sevdirmek amacıyla KidZania İstanbul ile bir iş birliği yaptı. Çocukların eğlenerek öğrenme deneyimiyle meslekler hakkında bilgi edindikleri KidZania ile iş birliğine giden Elite World, turizm dünyasının yeni elçilerini yetiştiriyor.

“Çocuk Ülkesi” KidZania’da yer alacak Elite World otelinde çocuklar, en iyi konaklama deneyimini sunmak için iş başına geçiyor. Elite World Hotel’de Restoran Servis Görevlisi ve Kat Hizmetleri Görevlisi olarak görev yapacak çocuklar, turizm dünyasını yakından tanıyacaklar.

Çocuklar, Elite World Hotel’deki görevlerinde, misafirler için en konforlu odaları hazırlamaya, yemek servisi kurallarına uygun masa düzenini kurmayı deneyimliyor. KidZania’da yer alan Elite World Hotel, konaklama sektörünü yakından tanımak isteyen çocukları bekliyor.

Çocukların,  otel içinde edindikleri görevlerle görgü kuralları, hijyen, sorumluluk, saygı, dayanışma, özgüven, cesaret ve uyum gibi değerlere dair farkındalıkları artıyor. Takım çalışması konusunda da deneyim edinerek yaratıcı düşünme becerilerini geliştiriyor.

“Amacımız çocuklara turizm sevgisini aşılamak” 

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “ Turizmciler olarak en büyük sorumluluğumuz gelecek nesillere iyi bir iz bırakmak. KidZania ile yaptığımız iş birliği sayesinde turizm sevgisini çocukluk yaşlarından itibaren geliştirmeyi hedefliyoruz. Turizm sektöründe 50 yıla yaklaşan tecrübemizle en iyi konaklama deneyimini çocuklara da göstermeyi ve turizm sevgisini aşılamayı istiyoruz.

Burada edindikleri deneyim sonrasında bir şehri gezerken ya da bir otelde konaklarken başka bir bakış açısına sahip olacaklar. Tüm çocukları KidZania dünyasında turizm elçisi olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

“Çocuklar bildiklerinden ilham alır”

KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, turizm ve hizmet sektörünün önde gelen ismi Elite World Otel ile yaptıkları iş birliği için şu ifadeleri kullandı: “KidZania İstanbul, çocukların farklı meslekleri deneyimlemesi yoluyla eğlenirken öğrenmelerine ve kendilerini keşfetmelerine hizmet ediyor. Her zaman altını çizdiğimiz gibi ‘çocuklar bildiklerinden ilham alır.’

Elite World Otel ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, çocuklara turizm sektöründeki iş alanları ile ilgili bilgi vererek ilham olacak. Otelde farklı rollerde çalışarak misafirperverlik, hijyen ve takım çalışması gibi kritik değerleri pekişen çocukların motor becerilerinin gelişimine de katkıda bulunacak. KidZania İstanbul olarak Elite World Otel ile imza attığımız bu iş birliğinden dolayı son derece mutluyuz. Tüm çocukları, eğlenerek öğrenme yolculuğuna çıkmaya ve turizm dünyasını keşfetmeye bekliyoruz.”        

Elite World Hotels & Resorts, 8 markası, 12 oteli ve 5 bine yakın yatak kapasitesiyle 50 yıla yakın zamandır hizmet veriyor. Franchise modeliyle büyüme stratejisiyle hem yurt içi hem de yurt dışında büyüyerek 2030 yılına kadar 50 otele ulaşmayı hedefliyor.

ELITE WORLD HOTELS & RESORTS HAKKINDA

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 50 yıla yaklaşan konaklama deneyimini, 4 markası ve 11 oteli ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırarak, Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında franchise iş modeliyle büyümeyi hedefliyor.

ELITE WORLD GRAND: İstanbul Basın Ekspres, İstanbul Küçükyalı ve Sapanca’da, merkezi konumlarda yer alan otelleriyle faaliyet gösteren Elite World Grand markası, iş ve tatil amaçlı konaklayan tüm misafirlerine yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir hizmet ve lüks bir konfor sunuyor. İş dünyası ve kongre turizmi için ihtiyaçları en iyi şekilde anlayıp, en doğru çözümleri sunan büyük ve güçlü teknolojik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla sektörün dinamiklerini yeniden tasarlıyor. Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran spa merkezleri ile Elite World Grand, dinamik bir yaşam stiline sahip seçkin misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatırken, sağlıklı yaşam konseptiyle lüks algısını da yeniden yapılandırmaktadır. 

ELITE WORLD: İstanbul Florya, İstanbul Taksim, Kuşadası, Marmaris ve Van’da merkezi lokasyonlarda yer alan otelleriyle Elite World markası, özgün tasarımlara sahip geniş odaları ve 

toplantı salonlarıyla misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yüksek standartlarda bir hizmet ve üstün bir konfor sunuyor. Bulunduğu bölge kültüründen aldığı ilhamla tasarladığı modern restoranlarında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunarken, sağlıklı yaşam tarzının yön verdiği spa merkezleri ile misafirlerine seçkin bir ortamda zindelik kazanmak ve rahatlayabilmek için şık bir ortam sağlıyor.

ELITE WORLD COMFY: İstanbul Taksim ve Samsun Atakum yer alan otelleriyle Elite World Comfy markası, yaşam tarzının yön verdiği merkezi lokasyonlarda, çağdaş çizgileri ve akıllı tasarlanmış teknolojik binalarıyla günümüz iş ve tatil amaçlı tüm misafirlerinin dinamik konaklama ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil bir hizmet sunuyor.

Konaklama hizmetinin yanında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı, teknolojik altyapıya sahip toplantı salonları, SPA ve fitness olanaklarıyla aile buluşmalarından iş toplantılarına kadar her türlü aktivite için aranan bir merkez olarak bulunduğu şehirde ön plana çıkıyor.

ELITE WORLD GO: Van Edremit’te açılan ilk oteliyle Elite World GO, günümüzün iş ve tatil amaçlı yeni nesil gezginlerinin tüm dinamik ihtiyaçlarına cevap veren modern tasarımlı ve konforlu alanlarıyla dikkat çekiyor. Marka, güncel trendleri ve son teknolojiyi, kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmetlerle harmanlayan Elite World Hotels & Resorts’un tüm deneyimini içeriyor ve yansıtıyor. 

KidZania Hakkında

Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan Türkiye’nin tek Çocuklar Ülkesi KidZania’da, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi 67 aktivite alanı bulunuyor.

KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 1-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise, 5-14 yaş arasındaki çocuklarını KidZania’daki deneyimli KidZitter’lara emanet ederek gönül rahatlığıyla kendilerine zaman ayırabiliyor ve alışverişin keyfini çıkarabiliyor.

Çocuklar, gün boyunca KidZania’da farklı meslekleri deneyimlerken veliler ise KidZitter’lar sayesinde gönül rahatlığıyla kendilerine daha fazla zaman ayırabiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların yapıldığı KidZania’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor. Toplam 10 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren KidZania İstanbul, 2014 yılından beri çocuklu ailelere eğlenerek öğrenme hizmeti veriyor