×

Koza Halı Gallery Mahmutbey

Koza Halı Gallery Mahmutbey

Koza Halı Gallery Mahmutbey

Koza Halı Gallery Mahmutbey, Görkemli Açılışla Hizmete Girdi

İstanbul, 20 Eylül 2023 – Türkiye’nin önde gelen halı üreticilerinden Koza Halı, 20 Eylül 2023 tarihinde İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yeni bir Koza Halı Gallery mağazası açtı. 400 metrekare genişliğindeki mağaza, Koza Halı ve Koza Premium kataloğunda bulunan 30 koleksiyona ev sahipliği yapıyor.

Koza Halı İcra Kurulu Başkanı İbrahim Cingisiz, Koza Halı Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Cem Bilmez ve Anıl Cingisiz’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, devlet erkanından değerli isimler ve Koza Halı bayileri davetliler arasındaydı. 

Açılış töreninde konuşan Koza Halı İcra Kurulu Başkanı İbrahim Cingisiz: “Bu mağaza, Koza Halı’nın İstanbul ve Türkiye’deki büyüme stratejisinin önemli bir parçasıdır. İstanbul, Türkiye’nin en büyük şehri ve potansiyeli çok yüksek bir pazar. Bu mağaza ile daha fazla müşteriye ulaşmak ve pazar payımızı artırarak müşterilerimizin geniş, ferah ve modern mimariye sahip mağazalardan rahatlıkla alışveriş yapmalarını sağlamak istiyoruz. Koza Halı Gallery mağazaları, müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak için, Koza Halı tasarım ve kalitesinin gücünü yansıtmak adına oluşturduğumuz yepyeni bir konsept. Bu kapsamda İstanbul’un kalbinde bir mağazayla yer almaktan heyecan duyuyoruz. ” dedi.

Açılış töreni, protokol konuşmalarının ardından, kurdele kesimi ve kokteyl ile devam etti. Kokteyl sırasında, Koza Halı’nın koleksiyonları ve Gallery mağaza konsepti davetlilere tanıtıldı. Koza Halı Gallery Mahmutbey, Bağcılar’ın en işlek caddelerinden birinde yer alıyor. Mağaza, hafta içi 09:00-18:00, Pazar günleri ise 10:00-18 saatleri arasında hizmet veriyor.

Mağaza Hakkında

Koza Halı Gallery Mahmutbey, 400 metrekarelik bir alana sahip. Mağazada, Koza Halı ve Koza Premium kataloglarında yer alan birbirinden farklı 30 koleksiyon müşteriler ile buluşuyor. 

Mağazanın tasarımı, Koza Halı’nın modern ve geleneksel çizgilerini yansıtıyor. Halılar geniş, aydınlık, ferah ve modern mimariye sahip alanda sergileniyor. Ayrıca, müşteriler için bir de dinlenme alanı da mevcut.

Yorum gönder