×

QNB Finansbank kadına yönelik şiddete karşı hayır diyor

QNB Finansbank kadına yönelik şiddete karşı hayır diyor

QNB Finansbank, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde başlamak üzere genel müdürlük binası Kristal Kule’yi turuncu ışıkla aydınlatacak. Üç gün boyunca Kristal Kule’nin turuncu renk ile ışıklandırılacağı aktivizm kapsamında kadına yönelik şiddetin bir insan hakları suçu olduğuna dikkat çekilecek. QNB Finansbank bu aktivizm ile kadın ve erkeklerin eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu bir dünya için #SheSaidNo diyecek.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin (UN Women) Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı 16 Günlük Aktivizm Kampanyası, bu yıl 25 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Kampanya süresi boyunca tüm etkinliklerde yakın partner şiddetine dikkat çekilecek. Bu kapsamda QNB Finansbank da yaşanan insan hakları suçuna dikkat çekmek amacıyla genel müdürlük binası Kristal Kule’yi üç gün boyunca turuncu ışıkla aydınlatacak.

Bu yıl #SheSaidNo sloganıyla gerçekleşecek kampanya süresince tüm dünyadaki katılımcılar yapacakları aktivizm hareketleriyle “yakın partner şiddetine son” çağrısına destek verecek. 

ünlülerden haberleryöneticilerden haberlerhaberlerfinans dünyası

Yorum gönder