×

Türkiye’nin Çevreci Tekstil Firması

Türkiye’nin Çevreci Tekstil Firması

Türkiye nin öncü Ev Tekstil kuruluşu olan ALAS EV TEKSTİL CEO su ÖZCAN KOÇ, Birleşmiş Milletler öncülüğünde imzalanan küresel ısınmaya yönelik hükümetlerarası ilk çevre sözleşmesiyle Türkiye’nin de taraf olması sebebiyle firma olarak kendilerinin de bu dönüşüme yönelik ilk adımlarını başlattıklarını ve 2023 ile birlikte ambalajlarında geri dönüşümlü malzemeleri öne çıkararak bu dönüşüme öncü olacaklarını açıkladı.

Bilindiği üzere “Sözleşme; insan kaynaklı çevresel kirliliklerin iklim üzerinde tehlikeli etkileri olduğunu kabul ederek atmosferdeki sera gazı oranlarını düşürmeyi ve bu gazların olumsuz etkilerini en aza indirerek belli bir seviyede tutmayı amaçlamaktadır.”. 2023 ile birlikte daha da doğada dönüşebilir yeni bir ürün portföyü ile hizmet vermeye başlayacaklarını dile getiren Özcan Koç, 2023 ile birlikte 50 ülkeye ihracat ve yurtdışında bir yeni toptan mağaza hedefi ile Türkiye için katma değer oluşturmaya devam ettiklerini açıkladı.

Alas Ev Tekstil İstoç Ticaret Merkezinde 3 Toptan Mağaza Polonya Varşova da bir toptan mağazasıyla ve Türkiye ve çevre ülkelerdeki Zincir Mağazalardaki ürün portföyü ile öne çıkmaktadır.

https://www.kapalicarsidergi.com/turkiyenin-cevreci-tekstil-firmasi/

ünlülerden haberleryöneticilerden haberler haberleriş dünyası

Yorum gönder