×

AHMET KILIÇ KİMDİR

AHMET KILIÇ Kimdir?

AHMET KILIÇ KİMDİR

AHMET KILIÇ KİMDİR? 17 Şubat 1989 yılında İstanbul’da doğdu. 18 yaşından itibaren 4 yıl müzik ve akustik bateri eğitimi aldı.

AHMET KILIÇ Kimdir?
AHMET KILIÇ Kimdir?

2013 yılında İstanbul’ da alaylı bir şekilde sahne hayatını icra etmeye başladı.  Hobi amacı ile başardığı müzik serüvenini ilerleyen zamanlarda  profesyonel olarak icra etmeye başladı.

Sakarya Üniversitesi Tıbbi cihazlar bölümünden mezun olduktan sonra medikal ve sağlık sektöründe profesyonel iş hayatına başladı.

Sadri Alışık Akademi’ de tiyatro ve oyunculuk eğitimi alarak 2013 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra kendi okulundan arkadaşları ile “İonesconun Sıkıntısı” adlı oyunu çıkarttılar.

Birden fazla sezonda çeşitli alternatif sahnelerde yer alan Ahmet KILIÇ enstrüman yolculuğuna ara verip yazdığı eserlerini insanlara ulaştırmak için bir çok eserlerle insanların gönlünde yer almayı başardı.

Ahmet KILIÇ yazdığı eserlerle insanlara duzenli olarak yeni eserler kazandırmak için hayatına devam ediyor. Hayatındaki en büyük şansının,  sözlerini birlikte yazdığı  Rukiye KILIÇ olduğunu belirten Ahmet KILIÇ 7 eserinin sözlerini ablası Rükiye KILIÇ ile birlikte yazmanın mutluluğunu ifade etmiştir.

2018 Ocak ayında çıkarttığı “Sen de Yan ”

2018 Ocak ayında çıkarttığı “Sen de Yan ” adlı tekli single çalışması ile müzik piyasasına adım attı ve temmuz ayında “Yok Eski Neşem ” adlı yeni tekli single çalışmasını dinleyicileri ile buluşturdu.

Ardından ekim ayında ” BELLİDUR BELLİDUR ”  adlı tekli single çalışmasını sevenleriyle buluşturarak yoğun tempo ile çalįşmalarına devam etti.

En son single olan ” Sensiz ” adlı şarkısını yayınlayan Ahmet KILIÇ büyük ilgi gördü.

Kendisine başarılar dileriz.

müzik ödülleri

Yorum gönder