×

Astrolog Neyir Gizem Yılmaz 2023 YILINDA GÖKYÜZÜ BİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

Astrolog Neyir Gizem Yılmaz 2023 YILINDA GÖKYÜZÜ BİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

Astrolog Neyir Gizem Yılmaz 2023 YILINDA GÖKYÜZÜ BİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

2023 YILINDA GÖKYÜZÜ BİZİ NASIL ETKİLEYECEK?
2023 yılında daha önce şahit olmadığımız bir şekilde jenerasyon gezegenlerinin arka arkaya burç değiştirdiğine ve ileri geri hareketlerine şahit olacağız, o nedenle bu yıl çok farklı şeyler yaşanacak diyebilirim.

Öncelikle yeni yıla Merkür ve Mars gerilemesi ile giriyoruz, Ocak ayının ilk yasına kadar ne olduğunuz anlamadığımız, çok hızlı akan bir süreç yaşayacağız. 12 Ocak’ta Mars ileri hareketine geçiyor olacak ve alım, satım, ticaret, pazarlama, basın, yayın, halkla ilişkiler gibi alanlarda bir rahatlama meydana gelirken, kolektif olarak da Mars’ın ileri hareketi ülkeler arası krizlerin ve savaşların kaldığı yerden devam edeceğine işaret ediyor. Hemen arkasından da Uranüs 23 Ocak’ta ilerleyişine devam edecek, boğa burcunda yer alan Uranüs ileri hareketini yapacağı ve gölgeli dediğimiz günlerinde eski rayına geçerken yer yüzünde bazı hareketlenmeleri yaşatabilir, yer sarsıntıları gibi. Çok büyük bir ölçüde olacağını düşünmüyorum merak etmeyin lütfen.

Mart ayında Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor. Satürn bir burçta yaklaşık 2,5 yıl kadar kalmakta ve
bulunduğu burcun özelliklerine göre bireysel ve kolektif anlamda bir öğreticilik yapmaktadır.
Mahmut hoca dediğimiz Satürn sert bir şekilde öğreten gezegenimizdir. Şimdi bu Balık macerasında bize rahat olmayı, spiritüel ve enerjilerle ilgili manevi alanlara yönelmeyi, aradığımızı ya da şifamızı başka taraflarda bulabileceğimizi, su içmeyenlere su içmeyi, hayal kuramayanlara hayal kurmayı, tamamen hayal dünyasında yaşayanlara da sorumluluk almayı öğretmek üzere 7 Mart’ta Balık burcuna geçiyor. Bu kadarla da kalmıyor Plüton 23 Mart’ta gerileyerek Kova burcuna giriyor ve değişmesi gereken yapılarla ilgili yeniden bir hatırlatma yapacak.
Nisan ayında 2023 yılının ilk Güneş tutulmasını yaşıyor olacağız, 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde gerçekleşecek olan bu tutulma bireysel olarak hırs ve arzularımızı ön plana çıkarmamızı ya da çok istediğimiz konuları artık tamamlamamızı sağlayacak. Özellikle de ilişkiler ile ilgili bu ayda çok fazla ayrılık ve bitişlere şahit olabileceğiz, temeli sağlam olmayan son 2,5 yıldır sürekli sorun ve problem yaşan çiftlerin bu noktada kendini toparlaması biraz zor olabilir. Dünya genelinde ise Ocak ayında başlayan tetiklenmeler sonucunda bu ay ortaya atılan iddialar, yönetim ile ilgili taleplerde
değişiklikler, hırslı ve enerjik adımlar, hırsın, öfkenin ve kızgınlığın gün yüzüne çıktığı bir takım olaylarla karşılaşabiliriz.

Mayıs ayında Plüton geriye, Jüpiter Boğa burcuna, Merkür ileriye, Ay da tutulmaya gidiyor.
Bu yıl kolay bir yıl olmayacak arkadaşlar çünkü gördüğünüz gibi değişmesi gereken her şeyin artık bu
yıl dönüşüme geçmesi için elinden geleni yapmakta gökyüzü. Ancak bu durum sizi endişeye sürüklemesin, şöyle düşünün ki çok eski bir binanız var ve burası yıkılarak yenisinin yapılması gerekiyor, yeni bina bitene kadar biraz zorluk çeksek de sonradan çok rahat edeceksiniz (Bu
dönüşümler kolay olmuyor 2020 yılı gibi olacağını sanmam ama 2026’ya kadar sürebilir) Haziran ayında Plüton Oğlak burcuna giriyor (Herkesi ciddiyete davet ediyor. ) Satürn yine Balık burcunda biraz geri hareketinde olacak 17 Haziran – 4 Kasım arası karmik borçlarınızı ödediğiniz, geçmiş yaşamdan getirdiğiniz borçlarınız ya da sınavlarınızla yüzleşeceğiniz bir dönem olacaktır ve yine tabii ki öğretecektir.Temmuz yine 2023 yılının önemli aylarından birisi, hem Neptün geriliyor hem de Venüs. Venüs gerilemesi yaz aylarına geldiğinden düğün dernek konularında bu 40 günlük sürece dikkat etmek gerekiyor. Bir de Aslan burcunda Venüs eğlence alanları ile ilgili de sorun ve sıkıntıları gündeme getirebilir. Yine Venüs güzellik ve bakım ile ilgili olduğundan gerileme zamanı Venüs’ün temsil ettiği hiçbir konuda güzel şeyler sunmaz. Ancak natal haritanızda Venüs’ünüz Retro ise o zaman işler değişebilir, ben burada size toplumsal ve genel etkilerden bahsediyorum ama her kişinin haritasına göre tamamen zıt şekilde çalışabilir bunu lütfen unutmayın!

Ağustos’ta Merkür ve Uranüs geriye gidiyor, Eylül’de Jüpiter geri gidiyor, Ekim’de Plüton düze dönerken hemen arkasından 14 Ekim’de bir Güneş tutulması daha gerçekleşiyor. Güneş tutulması terazi burcunda gerçekleştiğinden ilişkiler ve para piyasaları ile ilgili bir olgunlaşma deneyimi yaşatabilecektir. 28 Ekim’de yine bir Ay tutulması Boğa burcunda gerçekleşecek. Koç, terazi, boğa, ikizler burçlarını daha fazla ön planda ya da konuların içerisinde görmek mümkün.


Kasım ve Aralık ayı itibari ile Satürn, Neptün, Jüpiter düz hareketine geçmiş olacak yani Uranüs ve Merkür dışında yılın sonunda geri giden gezegen olmayacak. Bu da bana yıl sonuna doğru büyük ölçüde herkesin bir toparlanma yaşayacağını, değişimlere adapte olacağını ya da yeni sistemleri kabul edeceğini göstermektedir.2023 yılı genelinde gökyüzünde gerçekleşecek olan önemli geçişler ve tutulmalara göre bireysel ve toplumsal olarak nasıl bir etkiye sahip olacağını anlatmaya çalıştım. Bu kısa bir fragman gibi düşünebilirsiniz. Her ay yapacağımız analizlerde daha detaylı bir şekilde 2023 filminin bölümlerini çekiyor olacağım
Hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim.
Sevgi ve ışıkla kalın,
Astrolog | Neyir Gizem Yılmaz
Kaynak : Sektornews.com

Yorum gönder