×

DENİZ ÇINAR İLK TEKLİSİYLE ÇIKIŞ YAPTI

DENİZ ÇINAR İLK TEKLİSİYLE ÇIKIŞ YAPTI

Deniz Çınar 11.01.1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tunceli’li bir ailenin ortanca çocuğu olan Çınar,küçük yaşlardan beri müziğe olan ilgisiyle ve yeteneğiyle öğretmenlerinin,sevdiklerinin dikkatini çekmiştir.

Bugüne kadar çeşitli sektörlerde çalışan Çınar,özellikle pandemi döneminden sonra hayallerinin peşinden gitmeyi,müzik yolculuğuna devam etmeyi istemiştir.

Başarılı vokal koçu,aranjör Ödül Erdoğan’dan şan dersleri alıp çalışmalara başlayan Çınar güçlü bir ekiple üretmeye, söylemeye ve tutkunlarından vazgeçmemeye inandı.

Şan dersleriyle eş zamanlı olarak Eda ve Metin Özülkü’nün çok sevilen parçası “Boşu Boşuna”yı” hazırlayıp müzikseverlerle buluşturdu. Yıllarca Özülkü ailesinden dinlediğimiz “Boşu Boşuna” Deniz Çınar’ın farklı tarzı ve özgün yorumuyla tüm müzik platformlarında dinleyicisiyle buluştu.

Deniz Çınar Seyhan müzik,Netdmüzik,Mentu Yapım Şirketi işbirliğiyle çıkardığı bu tekli single ile daha şimdiden kalplere yer etti.Kendi bestelerini de yıllarca dinlemek istediğimiz Çınar başarılı basamaklarını zorlayacak,kendinden daima söz ettirecek…Büyük bir özveri,emek,tutku ve dev bir ekip, harika bir yorum hikayesi.Emeklerine sağlık,dinleyicisi bol olsun Deniz Çınar.

kaynak: sektornews.com

ünlülerden haberleryöneticilerden haberlerhaberlerünlülerden haberler

Yorum gönder