×

RAPİN YÜKSELEN YILDIZI ENSARLA USTA OZAN NEŞET ABALUOĞLUNUN MUHTEŞEM DÜETİ

RAPİN YÜKSELEN YILDIZI ENSARLA USTA OZAN NEŞET ABALUOĞLUNUN MUHTEŞEM DÜETİ

ENSAR KİMDİR?

Asıl adı Salih Ensar Sofuoğlu olan Ensar,12.08.1998 yılında Kırıkkale Yahşihan’da dünyaya geldi.İlk,orta ve lise eğitimini Kırıkkale’de tamamlayan rapçi halen Kırıkkale’de yaşamını sürdürmekte.

Annesi emekli,babası anestezi teknisyenidir. 2020 yılı itibariyle müzik yolculuğuna başlayan rapçi,İlk teklisi “Ay Işığını” dinleyicisiyle buluşturmuştur.

Kendi bestelerini yazan ve üreten Ensar,memleketi Kırıkkalede birçok kez sahne almıs,almaya da devam ediyor.

Modern tarzını geleneksel Türk ezgileri,enstrümanlarıyla ve Türk müziğine damga vuran unutulmaz isimlerle harmanlayan Ensar rap’e getirdiği bu harmoni ve güçlü sesiyle hayranlarından tam not aldı.

Çok kısa sürede akıllarda ve kalplerde yer eden Ensar herkesin sevgisini kazanmış,başarıdan başarıya koşuyor.Son bestesi “Hayat Yetmez mi” ye bu çalışmasında kendisine ozan Neşet Abaluoğlu eşlik ediyor.Sazı ve sözüyle Aboluoğlu ve rap’e farklı bir soluk kazandıran Ensar müziğin evrenselliğini, naifliğini ve gücünü bir kere daha kanıtlıyor.

Klibiyle de içimize işleyen bu çalışma yediden yetmişe her kitleye ulaşıyor.Sazını bir kere daha konuşturan Abaluoğlu ve Ensar’ı daha birçok projede görecek olmak mutluluk verici. Bu düeti tüm müzik platformlarında dinleyebilirsiniz. Rapin yükselen yıldızı Ensar ve Halk müziğine unutulmaz eserler kazandıran büyük ozan Neşet Abaluoğlu daha yıllarca çalışmalarıyla bizleri kendilerine hayran bırakacaklar. Yolu dinleyicisi bol olsun.

ünlülerden haberleryöneticilerden haberlerhaberlerünlülerden haberler

Yorum gönder